Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Blog
  3. Efficiëntie
  4. 2019
  5. All in Box verandert uw manier van printen
A cartoon man stands against a pale blue background to promote a print bundle package. He is holding four CMYK ink cartridges with a Brother printer in the background next to an orange All in Box icon.

All in Box verandert uw manier van printen

Ons ingenieus en eenvoudig All in Box-concept luidt een nieuw tijdperk van gebruiksgemak in. Het biedt kleine ondernemingen en thuiskantoren in heel Europa een nieuwe interessante manier om aan hun printbehoeften te voldoen.

De All in Box-bundels zijn specifiek ontworpen voor ultiem gebruiksgemak van onze klanten en zorgen voor 3 jaar* ononderbroken printen. Ze zijn zowel in laser- als inkjetversie beschikbaar.

Innovatie in eenvoud

Het vervangen van inkt of toner is onvermijdelijk en kan grote frustraties met zich brengen bij een haastige of dagelijkse printopdracht.

Tijd en geld besparen – stress vermijden. All in Box is een bundel die er eenvoudigweg voor zorgt dat u uitgerust bent met alles wat nodig is om uw printer paraat te houden.

De bundel wordt niet alleen geleverd met inkt om gedurende 3 jaar te printen, maar ook met een garantie voor 3 jaar gemoedsrust.

Nieuwe printkracht - goed voor uw budget en voor de planeet

Met een enorme capaciteit ontsluiten de inktpatronen en toners met superhoog rendement nieuwe printkracht. De All in box-inkjetbundels zijn uitgerust met vier inktcartridges. Dit resulteert in een equivalent van 105 reguliere cartridges**. De All in box-laserbundels worden geleverd met toners die vijf keer zoveel rendement opleveren als de gewone monolasertoner.

Dit krachtconcept is niet alleen aardig voor uw portefeuille, het is ook vriendelijker voor de planeet.

Met langdurige verbruiksproducten ontsnapt u aan een uitstapje naar de winkel of een online bestelling en worden onnodige verplaatsingen vermeden. All in Box is dus een groener, tijd- en budgetbesparend concept.

Naast voorgenoemde ecologische voordelen van deze XL inktcartridges en toners, zal ook het gebruik van plastic per afgedrukte pagina afnemen.

Boeiend concept - ongekend potentieel

We bieden vier All in Box-bundels met twee opties voor laser en twee voor inkjet. Dit betekent dat er voor elke denkbare printbehoefte een oplossing bestaat.

Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium, verklaart: "All in box belooft ononderbroken en zorgeloos printen en lagere printkosten, een concept dat mensen en bedrijven de gelegenheid geeft zich te concentreren op hun belangrijke activiteiten."

"De eerste reactie op het aanbod was buitengewoon positief en we hopen dat de All in Box zijn weg blijft vinden naar mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige en budgetvriendelijke printoplossing."

Klik voor meer informatie over de All in Box-bundels van Brother.

* De bundel bevat geen papier. Opbrengst cartridges in overeenstemming met ISO / IEC 19752 (laser) en ISO / IEC 24711 (inkjet)
** Vergelijking tussen de kost van een Brother All in Box-printer en de kost van een DCP-J572DW plus het aantal extra LC3211-inktpatronen nodig om hetzelfde aantal pagina's te printen als LC3235XL-inktpatronen (6000/5000 mono/kleur, meegeleverd met All in Box). Paginaopbrengsten in overeenstemming met ISO/IEC 24711. Prijzen gebaseerd op de aanbevolen verkoopprijzen (€) van de fabrikant in mei 2019. De opbrengst van meegeleverde inktpatronen wordt in rekening gebracht.

Meer artikels over Efficiëntie

Dit vindt u wellicht ook leuk...

Terug naar boven