Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Blog
  3. Efficiëntie
  4. 2018
  5. 3 tips voor een betrouwbare printer
3 brother printers sat on a pink green and yellow background with printed hearts and a smiley face

3 tips voor een betrouwbare printer

Een professioneel bedrijf moet 100% op zijn apparatuur kunnen vertrouwen.

Uw auto of bestelwagen, gereedschappen, mobiele telefoon, printer en alle andere benodigdheden helpen u bij het uitvoeren van uw taken, tevreden houden van uw klanten en binnenhalen van opdrachten. Daarom zorgt u ervoor dat ze altijd up-to-date en in optimale staat worden gehouden, zodat ze u niet in de steek laten wanneer u dat het minst verwacht.

Toch wordt de onopvallende printer, hoewel net zo cruciaal voor het efficiënt runnen van uw bedrijf, vaak vergeten als het op zorg en aandacht aankomt.

Hieronder vindt u enkele eenvoudige stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat deze bedrijfsuitrusting net zo efficiënt en betrouwbaar is als al uw andere toestellen, waardoor u gewoon op 'Afdrukken' klikt, zonder meer.

 

1. Ga voor ‘origineel’

Zoals het gezegde luidt : wat u erin stopt, komt er weer uit. Dit geldt ook voor uw printer, en vooral voor de inkt en toner die hij gebruikt. Welk merk printer u ook gebruikt, originele verbruiksartikelen van de fabrikant zijn de juiste keuze. Waarom? Omdat ze ontworpen zijn om de klus ‘goed’ te klaren. Originele inktpatronen en toners zijn altijd beter voor een goede afdrukkwaliteit en die is juist noodzakelijk voor belangrijke vergaderingen met of presentaties voor klanten. Verbruiksartikelen die zijn ontworpen voor uw printer verminderen het risico op schade en uitval, wat geen optie is als u binnen een strakke deadline wilt afdrukken.

2. Bescherm uzelf

Een goede garantie is ook een verstandige manier om ervoor te zorgen dat, mocht er iets misgaan met uw printer, het probleem snel wordt opgelost, en in de meeste gevallen gratis. Elke nieuwe Brother-printer wordt geleverd met een standaardgarantie van 2 jaar op herstellingen of vervanging van defecte onderdelen. Deze garantie kan worden uitgebreid tot drie of vijf jaar on-site, zodat uw kostbare tijd niet wordt besteed aan het herstellen van uw printer.

3. Breng alles samen

De printer die voor zichzelf zorgt… Wees slim en kies voor 'All in Box'. Deze gloednieuwe manier van een printer kopen, betekent dat u uw Brother-printer aanschaft met alles wat u nodig heeft om drie jaar probleemloos af te drukken en dit in één doos - inclusief drie jaar garantie en inkt. Waarom? Omdat u zichzelf de tijd en moeite bespaart door geen extra aankopen te moeten doen en u zich geen zorgen hoeft te maken over de herstelling van uw printer als er iets misgaat. En u bespaart hiermee aanzienlijk wat geld.

Brother kan u helpen om te doen wat u goed kan door uw printerbehoeften te ondersteunen. Ontdek hier uw perfecte printer.

Meer artikels over Efficiëntie

Terug naar boven