1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2023
  5. Brother Italia doneert voor overstromingsschade in Emilia-Romagna

Brother Italia - grote solidariteit met door overstroming getroffen gemeenschappen

Brother Italia kondigt een belangrijk solidariteitsinitiatief aan voor gemeenschappen die door de overstroming in Emilia-Romagna getroffen zijn. Het bedrijf doneert € 20.000 voor de wederopbouw en ondersteuning van slachtoffers van deze tragische ramp. Het geld gaat naar het Agentschap voor Territoriale Veiligheid en Burgerbescherming van Emilia-Romagna.

"At your side" - het kloppende hart van de filosofie van Brother - wordt vandaag vertaald in een concreet gebaar en de wens om een bijdrage te leveren zodat de getroffen gebieden zo snel mogelijk weer normaal kunnen functioneren.

"Brother Italia staat dicht bij de gezinnen en bedrijven in Emilia Romagna die zo hard getroffen zijn door het slechte weer en de overstromingen. In deze omstandigheden is het noodzakelijk om gezamenlijk in actie te komen", verklaart Marcello Acquaviva, President & Managing Director van Brother Italia. "Om onze verbondenheid te tonen en om de mensen en gemeenschappen in nood beter te steunen, hebben we besloten ons aan te sluiten bij de door de regio gestarte inzamelingsactie "Un aiuto per l'Emilia-Romagna", in de hoop dat dit kleine gebaar de getroffen mensen ondersteunt."

Dit initiatief weerspiegelt de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Brother Italia. Het bedrijf zal de situatie blijven volgen en verdere steun en hulp overwegen.

Brother Logo Blue