1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2022
  5. Besparen met Brother EcoPro abonnementservice

Besparen met gloednieuwe EcoPro abonnementservice

Brother introduceert EcoPro, de nieuwe abonnementservice voor inkt en toner, in Europa.

EcoPro biedt een slimme en voordelige manier van printen. Met het EcoPro printabonnement kunnen thuisgebruikers en kleine ondernemingen op een eenvoudige manier geld besparen. De inkt- en tonerkosten worden over maandelijkse betalingen gespreid. De gebruikers genieten van een automatische levering van cartridges, zodat de printer nooit meer onverwacht stilvalt omdat de inkt of toner op is. Ze kunnen ook het printabonnement de eerste twee maanden gratis proberen.

Frank Deneweth, Managing Director bij Brother International Belgium, verklaart: “De technologische vooruitgang heeft geleid tot een verandering in de manier waarop mensen omgaan met producten. En het verlangen naar meer efficiëntie in de manier waarop we leven is gegroeid.”

“In de afgelopen twee jaar is de behoefte aan thuisprinters toegenomen en lijkt de mogelijkheid om thuis documenten af te drukken belangrijker dan ooit. Toch kan het bestellen van en wachten op nieuwe printerinkt een kostbare en omslachtige aangelegenheid zijn. Daarom hebben we EcoPro ontwikkeld, zodat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen en ontzorgen bij het printen.”

Het nieuwe EcoPro printabonnement van Brother biedt gebruikers die thuis of voor hun werk moeten printen de meerwaarde, het gemak en de kwaliteit die ze nodig hebben. Ze kunnen rekenen op een doorlopende reparatiegarantie op hun printer zolang het abonnement loopt. In het geval van een storing of defect valt de aangemelde printer zonder extra kosten onder de garantie, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over onvoorziene reparatiekosten of dat hun printer lang zal stilstaan - een win-win-situatie voor onze klanten.

Frank Deneweth zegt verder: "We zijn erg enthousiast over EcoPro en ervan overtuigd dat we klanten een heleboel tijd, geld en rompslomp kunnen besparen. De besparing die EcoPro kan opleveren spreekt voor zich, maar het gaat om meer dan alleen het verlagen van de inkt- of tonerkosten. We weten dat een onverwachte printerstoring een dure aangelegenheid kan zijn voor kleine kantoren of thuisgebruikers, dus is het fijn dat we die zorgen kunnen wegnemen. Kortom, EcoPro biedt gebruikers een handige en betaalbare manier om te printen.”

EcoPro is in België beschikbaar vanaf 3 augustus 2022. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar https://www.brother.be/nl-be/ecopro.

EcoPro - maandelijks abonnement voor inkt en toner