1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2020
  5. Brother lanceert inzichtrapport over Het Kantoor van Morgen

Brother lanceert inzichtrapport over Het Kantoor van Morgen

Kantoortechnologiespecialist Brother lanceert het uitgebreid inzichtrapport over Het Kantoor van Morgen om bedrijfsleiders te inspireren met productiviteitsverhogende ideeën. Dit rapport zal hen helpen om hun onderneming naar de toekomst toe een versnelling hoger te schakelen.

Verken de belangrijkste thema's cultuur, technologie en de veranderende werkplek - Deze gratis download omvat alles van welzijn tot baanbrekende technologieën en campusachtige hubs en geeft een interessant beeld over hoe we in de toekomst zullen werken.

Elk deel van het rapport omvat implementeerbare tips om bedrijfsleiders te helpen bij het nemen van weloverwogen commerciële beslissingen bij het transformeren van alle bedrijfsonderdelen.

Isao Noji, voorzitter en algemeen directeur van Brother International Europe, verklaart: “De samenleving, technologie en ontwerpinnovatie hebben niet langer alleen invloed op onze manier van werken; ze veranderen de DNA-samenstelling van de hele werkplek."

"De toekomst is ongelooflijk spannend en tal van commerciële kansen bieden zich aan. Als we ons echter niet kunnen voorstellen wat er op ons afkomt, zal het alleen maar eng en angstaanjagend lijken. Daarom wil het Brother-team met dit rapport voor iedereen duidelijkheid scheppen over waar en hoe we in de toekomst zullen werken."

"Naast context deelt het rapport ook duidelijk, uitvoerbaar, stap-voor-stapadvies om vooruitstrevende ondernemingen te helpen bij het stellen van investeringsprioriteiten, het voortouw te nemen op het gebied van technologie, het opnemen van nieuwe manieren van werken en het verhogen van de productiviteit."

Met meer dan 110 jaar ervaring in productontwikkeling kwam Brother in 1961 de kantoorruimte binnen met de lancering van de alfabetische typemachine JP1-111. Het bedrijf heeft sindsdien ondernemingen geholpen om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen met behulp van baanbrekende technologie van de volgende generatie - van de elektronische AX-10 typemachine van 1985 en de innovatieve MFC-7000FC alles-in-één print-, scan-, kopieer- en faxmachine van 1997 tot vandaag met compacte, verbonden, app-centrische (mobiele) print-, scan-, en labelapparatuur.

 

Frank Deneweth, Managing Director bij Brother International Belgium, verklaart: "Brother heeft zijn rol binnen het kantoor uitgebreid door de evolutie van de werkgewoonten van kantoren en werknemers continu te bestuderen vanuit het perspectief van de klant. Dit heeft ons in staat gesteld problemen op te lossen en de productiviteit te verhogen met grensverleggende producten.”

“Gezien de snelheid waarmee de sector verandert, is het visualiseren van het toekomstige landschap nu belangrijker dan ooit tevoren. Met dit rapport willen we onze inzichten over de toekomst delen met bedrijfsleiders en managers, en ze omzetten in duidelijk, uitvoerbaar professioneel advies.”

Frank Deneweth concludeert: "We denken niet alleen dat het rapport een onderneming commercieel en transformatief kan ondersteunen - het is ook interessante en aangename lectuur. Ik nodig dus iedereen, die een onderneming aanstuurt of leidt, uit om dit rapport te downloaden."
Het kantoor van morgen - Brother