SupportCenter

Download de SupportCenter app

De app is beschikbaar in de App Store (iOS) en in de Google Play Store (Android).

SupportCenter app - FAQ

De Brother SupportCenter app biedt via een gebruiksvriendelijke interface een overzicht met alle essentiële informatie over je Brother product. Vind je niet wat je zoekt? Met één klik kom je in contact met onze deskundige helpdesk. Via de app heb je alvast toegang tot:

• Productconfiguratie: Volg instructievideo's over de configuratie van je product.
  • Installatiegidsen en handleidingen: Ga naar de snelle installatiegidsen en de gebruikershandleiding voor je product.
  • FAQ's en probleemoplossing: Hulp nodig? Raadpleeg de veelgestelde vragen en de rubriek probleemoplossing.
  • Verbruiksartikelen: Vind alle informatie over het aanvullen van inkt of toner voor je product en het recyclen van oude cartridges.
  • Apparaatstatus en informatie: Bekijk hier de netwerkstatus en je serienummer en volg het niveau van je Brother-benodigdheden.
  • Contact: In dit gedeelte kan je rechtstreeks contact opnemen met het Brother-team voor ondersteuning en assistentie.
  • QR-codelezer: Scan vanuit de applicatie de QR- of datamatrixcodes die aan Brother-producten of handleidingen zijn toegewezen voor meer informatie.

Momenteel ondersteunen niet alle producten de functie Apparaatstatus en informatie.

De Brother SupportCenter app is compatibel met de volgende Brother producten:

• Inkjet printers & all-in-ones (HL / DCP / MFC)
  • Zwart-wit laser printers & all-in-ones (HL / DCP / MFC)
  • Kleurenlaser/LED printers & all-in-ones (HL / DCP / MFC)
  • High speed werkgroepprinter HL-S7000DN
  • Mobiele printers (RJ / PJ / MW)
  • P-touch labelprinters (PT / RL)
  • Desktop labelprinters (QL / TD)
  • Documentscanners
  • Fax-apparaten
  • Naaimachines & borduurmachines
  • Snijmachine ScanNCut
  • Stempelmaker Stamp Creator

U kunt de functie Zoeken met wifi van de app gebruiken om je Brother product te selecteren als het is verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als je mobiele apparaat.

De Brother SupportCenter app werkt op Apple en Android smartphones en tablets. Zorg ervoor dat je mobiele apparaat een van de volgende besturingssystemen gebruikt:

• Android: versie 6.0 of hoger
  • iOS (iPhone, iPad en iPod touch): versie 15.0 of hoger