Discontinued New

TN4100 

 

€ 153,57 (Verkoopadviesprijs incl. taxen)

€ 126,92 (Excl. btw)

TN-4100 Toner

Deze cartridge is geschikt voor HL-6050D / HL-6050DN en heeft een opbrengst van 7.500 A4-pagina’s

De cartridges voor zwarte toner van Brother zijn speciaal ontwikkeld voor onze printers; dat betekent voor u uitstekende resultaten en waar voor uw geld.

Op voorraad

Kopen

Waarom een hoge kwaliteit belangrijk is voor zwarte tonercartridges

Maar al te vaak drukken we documenten zwart-wit af – wat betekent dat de zwarte tonercartridges sneller leeg zijn dan de cartridges van de andere kleuren. Als u krachtige, hoogwaardige zwarte toner van Brother kiest, weet u dat u keer op keer profiteert van een hoge resolutie en gelijkmatige kleuren.

Klaar om te recycleren?

We maken niet alleen tonercartridges van topkwaliteit, we maken het u ook gemakkelijk om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu. Druk een vooraf betaald label af en gebruik dat om uw gebruikte tonercartridges en drums naar ons terug te zenden, dan doen wij de rest. Klik hier voor meer informatie over het Brother Green recyclageprogramma.

De voordelen van de keuze voor zwarte toner van Brother

  • Gegarandeerde kwaliteit voor afgedrukte documenten, steeds opnieuw
  • De afmetingen en vorm en kleurpigmentatie van tonerdeeltjes werken samen bij het produceren van een heldere, scherpe afdruk
  • De toner wordt gemaakt op basis van een formule die tegemoetkomt aan hoge kwaliteitseisen voor resolutie, grijswaarden en effen kleuren, in lijn met de hoge ontwerpspecificaties van Brother