Het merk voor
Echte Kwaliteit

Zeg NEE tegen namaak. Klik hier om te controleren of uw
cartridge echt is

  • Wat zijn vervalste cartridges?

     In elke kwaliteitsgevoelige sector worden artikelen nagemaakt. Ook printerinkt en toners zijn het doelwit van vervalsers. Deze cartridges zijn van slechte kwaliteit maar lijken op de echte en worden legaal verkocht onder diverse merknamen. Sommige mensen trappen erin. 

 

Waarom kiest u voor originele verbruiksartikelen?

Ontdek in deze video waarom u beter originele verbruiksproducten gebruikt

 


 

Zorg dat uw cartridge echt is

Tegen vervalsingen

De beste manier om te zorgen dat u altijd de échte, hoogwaardige producten van Brother krijgt, is door alleen bij erkende leveranciers of rechtstreeks bij ons te kopen. Als u er aan twijfelt of een Brother-cartridge wellicht is vervalst, controleer dan eerst het holografische veiligheidslabel op de cartridge en op de verpakking - of neem contact met ons op. Wij zijn er om u te helpen.

 

Controleer of uw cartridge authentiek is

 


 

Waar worden vervalste cartridges verkocht?

Vervalste cartridges worden vooral online verkocht. Vaak verschijnen deze websites bij internet-zoekopdrachten naar printerinkt en toners, waarbij goedkope of afgeprijsde Brother-producten worden aangeboden. Zelfs de merknaam Brother kan in het webadres worden gebruikt. U kunt ook vervalsers tegenkomen op populaire veilingsites, en zelfs op advertentiesites.

 


 

Welke problemen kunnen vervalste producten veroorzaken?

Zoals u zou verwachten, is de kwaliteit van de vervalste inkt en toner erg slecht. Omdat deze cartridges vaak lekken, kunnen ze onherstelbare schade aan uw printer aanrichten. 

 

Vervalste cartridges kunnen ook schade aan het milieu toebrengen. De productie is een gecompliceerd proces, waarbij stoffen worden gebruikt die schadelijk kunnen zijn als ze niet zorgvuldig worden verwerkt. Terwijl Brother onze planeet beschermt via onze commitment voor Brother Earth en industriestandaarden als Blue Angel, zijn vervalsers gewetenloos en compleet ongereguleerd.


Zorg ervoor dat uw product origineel is; volg deze eenvoudige stappen


Controleer het beveiligingslabel op toner- of inktcartridges en drumeenheden.

Ga naar www.brother.com/id en controleer of het hologram overeenkomt met het weergegeven hologram en voer de ID op de verpakking in.

Of gebruik uw smartphone:1. Download een app voor het lezen van datamatrixcodes (een app voor het lezen van QR-codes werkt mogelijk niet).

2. Open de app, scan de datamatrixcode en open de verificatiepagina.

3. De ID wordt automatisch gecontroleerd en u ziet een groen vinkje als het product origineel is.

4. Controleer daarnaast of het hologram overeenkomt met het hologram op de verificatiepagina.

5. Als de codelezer niet werkt, voert u de pagina handmatig in op www.brother.com/id