Standaard waarborg van 2 jaar

Afhankelijk van het product, biedt Brother een standaard waarborg aan van 2 jaar Collect & Return, dan wel 2 jaar On-site. Onderstaande aangeboden waarborgformules zijn enkel geldig voor producten aangekocht in België of het Groothertogdom Luxembourg.

 

Waarborg 2 jaar Collect & Return

Gedurende 2 jaar na aankoop wordt uw defecte toestel gratis opgehaald, hersteld en teruggestuurd. Wat u moet doen? Gewoon naar Brother of uw verdeler bellen. Brother doet de rest.

Deze dienst omvat de herstelling van het defecte toestel en de herstelling of vervanging van beschadigde onderdelen.

 

Collect & Return aanvragen

 

Waarborg 2 jaar On-Site

Brother herstelt uw defecte toestel gedurende 2 jaar na aankoop gratis ter plaatse binnen de 2 werkdagen na oproep. Deze dienst omvat de herstelling van het defecte toestel en de herstelling of vervanging van beschadigde onderdelen.

 

Meer info over de On-Site procedure

 

Service uitbreiden tot 3 of 5 jaar

Brother biedt de mogelijkheid om de standaardgarantie van 2 jaar door middel van een Brother Omnium Service Pack uit te breiden naar een hoger serviceniveau. Voor een eenmalig bedrag krijgt de klant, gedurende de gehele looptijd (3 of 5 jaar), of gedurende de levensduur van het toestel, recht op instant deskundige service.

In geval van een storing neemt hij telefonisch contact op met Brothers Helpdesk. Indien de storing niet direct telefonisch kan worden verholpen, komt één van Brothers gespecialiseerde servicetechnici het toestel op locatie herstellen.

 

Wat zit inbegrepen in de Omnium Service Packs?

  • Omnium : verplaatsingskosten, uurloon en wisselstukken volledig inbegrepen.
  • Herstelling ter plaatse uiterlijk de werkdag volgend op de storingsmelding.
  • Deze Service Packs zijn enkel geldig voor producten aangekocht in België of het Groothertogdom Luxemburg.

 

Ontdek onze Omnium Service Packs