Brother-jobaanbieding-technieker-medewerker-naaimachines-borduurmachines

Jobaanbieding

Technieker/medewerker klantenservice dienst naai- en borduurmachines


Het merk Brother staat in de industrie en het huishoudelijk gebruik voor hoogstaande naai- en borduurmachines. Dit heeft een goede reden - reeds meer dan 100 jaar zijn de Brother-producten de referentie voor de markt. Door de lange ervaring kan Brother zich onderscheiden in beide industrieën. Wereldwijd staan 31.000 werknemers, 18 eigen fabrieken en 49 distributiekantoren garant voor innovatie en kwaliteit.

Door de aanhoudende groei en uitbreiding van onze dienst naai- borduurmachines zoekt Brother Sewing Machines Europe een technieker / medewerker klantenservice ter versterking van haar team.

 

Profiel


Je vindt service en aftersales minstens zo belangrijk als verkopen en je bent gewend eerst te luisteren vóór je conclusies trekt. Je gaat nooit voor niet minder dan een tevreden klant.

 

Je zorgt voor de volledige afhandeling van ingediende technische klachten: van telefonische bijstand tot en met de herstelling en programmatie van onze naai- en borduurmachines.

 

Een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels is noodzakelijk voor de uitoefening van de job: je staat immers in voor de technische support aan onze Europese klanten.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste medewerker die er voor gaat, bereid is zich voortdurend technisch bij te scholen en plezier heeft om te werken in een uitdagende omgeving vol mogelijkheden. Naast de nodige technische vaardigheden verwachten wij van alle kandidaten: teamgeest, creativiteit, een onbegrensde inzet en flexibiliteit. Ervaring in een gelijkwaardige functie is een troef. Je woont bij voorkeur in de omgeving.


Jobgerelateerde competenties


  • Klanten telefonisch in het Nederlands en Frans helpen bij het gebruik en de programmatie van onze naai- en borduurmachines.
  • Oplossingen voorstellen in geval van problemen.
  • Kosten en herstellingstermijnen inschatten en een kostenraming opmaken.
  • Defecte machines herstellen of omruilen.
  • Een hardware- of softwareprobleem vanop afstand diagnosticeren.
  • De gebruiker begeleiden bij het oplossen van problemen.  

Aanbod


  • Wij bieden je een afwisselende en uitdagende job.
  • Wij zorgen initieel voor een intensieve technische opleiding over onze machines.
  • Je krijgt een competitief remuneratie-pakket aangevuld met extra legale voordelen.
  • Voltijds werkrooster 38 uur per week.

 

Contacteer ons

 

Interesse? Stuur je motivatie en CV naar Brother International (Belgium) NV t.a.v. HR-afdeling via e-mail: job@brother.be - website: www.brothersewing.eu