Brother
  1. Home
  2. Producten uit assortiment
  3. HL-5450DNT

HL-5450DNT

High speed zwart-witkantoorlaserprinter

De laserprinter HL-5450DNT levert professionele documenten efficiënt af met hoge afdruksnelheden tot 38 ppm. Deze Brother is ideaal voor gebruik in een werkgroep dankzij de netwerkaansluiting en heeft twee papierladen goed voor 750 bladen.

Belangrijkste functies

  • Bespaar tijd met afdruksnelheden van 38 ppm en een eerste afdruk in minder dan 8,5 seconden (inclusief minder dan 1 seconde eco-opwarmen)
  • Standaard automatisch dubbelzijdig afdrukken
  • Minder bijvullen dankzij een papiervoorraad van 800 vel. Hi-Speed USB 2.0
  • Gemakkelijk afdrukken via internettoepassingen zoals AirPrint en Google Cloud Print
  • Houd afdrukkosten laag met de optionele hoogrendementtoners
  • Waarborg 2 jaar Collect&Return

Overzicht

Brother HL-5450DNT zwart-wit kantoorlaserprinter

De laserprinter HL-5450DNT levert hoogwaardige documenten efficiënt af met hoge afdruksnelheden tot 38 ppm. Dankzij de ingebouwde netwerkmogelijkheden is dit product ideaal voor gebruik in een werkgroep.

Afdrukken van grote hoeveelheden vereist een professionele papierverwerking. Dankzij de twee standaard papierlades voor in totaal 750 vel hoeft u minder vaak papier bij te vullen. De lade voor 50 vel biedt de flexibiliteit om af te drukken op diverse media, zoals enveloppen en dikker papier. De kostenbesparende functies zoals de tonerspaarmodus, dubbelzijdig afdrukken en "booklet"-afdrukken zorgen voor een significante vermindering van de afdrukkosten. De HL-5450DNT van Brother is compatibel met een reeks hulpprogramma’s voor toesteladministratie en -beheer.

Garantie

Garantie