• 0

Nog € 40 te gaan voor gratis levering

Naar winkelwagentje
    1. Home
    2. Gratis support
    3. SupportCenter app
    Download de SupportCenter app

Met de SupportCenter app heeft u steeds de meest recente informatie over uw Brother product bij de hand, waar en wanneer u het wilt.

Download de SupportCenter app

Welke informatie vind ik via de SupportCenter app?

De Brother SupportCenter app biedt u via een gebruiksvriendelijke interface een overzicht met alle essentiële informatie over uw Brother product. Vindt u u niet wat u zoekt? Met één klik komt u in contact met onze deskundige helpdesk.

Via de app heeft u alvast toegang tot:

SupportCenter app - Productconfiguratie

Productconfiguratie

Installatievideo's en/of installatiehandleidingen tonen.

SupportCenter app - Productconfiguratie

Handleidingen

Producthandleidingen weergeven.

SupportCenter app - FAQ

FAQ's en probleemoplossing

FAQ's (veelgestelde vragen) en probleemoplossende informatie bekijken.

SupportCenter app - Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen

Controleer het huidige inkt/tonerniveau van uw cartridges en bestel er nieuwe indien nodig. Ga na of uw verbruiksartikelen originele Brother producten zijn en ontdek hoe u ze kunt recycleren.

SupportCenter app - Status van uw toestel

Apparaatstatus/informatie

De netwerkstatus, het serienummer en het huidige inkt/tonerniveau van uw toestel opvragen.

SupportCenter app - Contact

Contact

Bevat de contactgegevens van de klantenservice van Brother.

SupportCenter app - QR Code Reader

QR Code Reader

QR- en datamatrixcodes scannen die aan uw Brother-producten of -handleidingen zijn toegekend om meer informatie te verkrijgen.

Waar vind ik de app?

U kunt de SupportCenter app downloaden in de Google Play Store (voor Android 4.0 of recenter) of in de Apple App Store (voor iOS 7.0 of recenter).

SupportCenter app - Google Play Store

Voor Android

Download de app in de Google Play Store.

SupportCenter app - Apple App Store

Voor iOS

Download de app in de Apple App Store.

Welke producten worden ondersteund?

De SupportCenter app is compatibel met de volgende productcategorieën:

• Inkjet all-in-ones
    • Zwart-wit laserprinters & all-in-ones
    • Kleurenlaserprinters & all-in-ones
    • Mobiele printers
    • Labelprinters
    • Scanners
    • Stampcreator

Voor enkele producten zijn sommige functies beperkt beschikbaar. Bij functies die niet beschikbaar zijn voor een geselecteerd product, wordt het pictogram weergegeven in grijs.