• 0

Nog € 40 te gaan voor gratis levering

Naar winkelwagentje
    1. Home
    2. Gratis support
    3. Garantie en service

Tot 5 jaar garantie met Omnium Service Packs

Op alle Brother toestellen die u aankoopt in België of in het Groothertogdom Luxemburg, heeft u een standaard garantie van minstens twee jaar.

Om volledig zorgeloos af te drukken, is er voor bepaalde modellen een optioneel Omnium Service Pack beschikbaar waarbij we de standaardgarantie verlengen tot 3 of 5 jaar.

2 jaar standaardgarantie op al onze toestellen*

Brother biedt op zijn toestellen minstens 2 jaar standaardgarantie, ofwel via een Collect & Return, ofwel wel via een On Site dienst.

Onze Collect & Return dienst is de standaard garantie die wij minimaal aanbieden. Wanneer u een defect apparaat heeft, dan komt onze transportfirma het bij u ophalen. De herstelling gebeurt in onze eigen gespecialiseerde hersteldienst en nadien sturen we het toestel terug via de transportfirma.

Bij een On Site interventie komt onze technieker ter plaatse en voert de herstelling uit.

* Onze standaardgarantie is enkel geldig voor toestellen aangekocht in België of het Groothertogdom Luxemburg.

Breid uw garantie uit tot 3 of 5 jaar met onze Omnium Service Packs

Onze Brother Omnium Service Packs brengen uw standaardgarantie van 2 jaar naar een hoger serviceniveau. Voor een eenmalig bedrag krijgt u een instant deskundige service gedurende de gehele looptijd (3 of 5 jaar), of gedurende de levensduur van het toestel.

In geval van een storing zal onze vakbekwame helpdesk u eerst proberen telefonisch bij te staan en het probleem te verhelpen. Lukt het niet, dan komt een gespecialiseerde servicetechnicus van Brother het toestel op locatie herstellen.