Brother
 1. Home
 2. Printoplossingen
 3. Afdrukbeheer
 4. Managed Print Services
Managed Print Services (MPS)

Managed Print Services

Met Managed Print Services wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is en efficiënter werken. 

Wat is Brother MPS? 


Met onze Managed Print Services (MPS) bieden wij u een eenvoudige en efficiënte manier om uw zakelijke afdruktaken te regelen. U heeft geen omkijken meer naar uw printers en bevoorrading van verbruiksartikelen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden. Niet alleen houdt u met MPS uw afdrukkosten zeer laag, u heeft ook een een volledig overzicht over uw uitgaven. Mocht er wat mis gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende ondersteuning ter plaatse.

Automatische bestelling en levering van verbruiksartikelen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw toner of inkt. De bestelling, levering en zelfs recyclage van uw product gebeurt automatisch. U hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.

Onmiddellijke ondersteuning ter plaatse

Als uw printer niet werkt, dan kan ook uw zaak stilvallen. Onze full-service aanpak biedt een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

Een transparant overzicht over uw uitgaven

Het kan lastig zijn om bij te houden hoeveel u per maand uitgeeft aan afdrukken. Een hoop facturen en totalen moeten opgeteld worden. Met onze eenvoudig te gebruiken portal kunt u snel zien hoeveel u wekelijks of maandelijks uitgeeft, en zelfs per pagina.

Efficiënte communicatie via de Cloud

Via onze CloudMPS portal heeft u niet alleen een uitstekend zicht op uw uitgaven, maar kunt u ook uw printerpark beheren. Uw printers staan rechtstreeks in verbinding met Brother om tellerstanden van uw verbruik door te geven. U kunt aangeven of u automatische e-mailnotificaties wenst te ontvangen voor bepaalde acties.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Brother MPS biedt contracten aan met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
De vaste kosten zijn de huur- en servicekosten over de looptijd van het contract. De variabele kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die u maakt: u betaalt alleen voor wat er is afgedrukt. De vaste kosten zullen per kwartaal worden gefactureerd (bijvoorbeeld: 3 jaar = 12 kwartaalbetalingen). Variabele kosten zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
Een clicktarief is de kost voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina's en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
Een van de belangrijkste voordelen van Brother MPS is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum aantal pagina’s vereist.
Voor Brother MPS zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones met netwerkmogelijkheden beschikbaar.
Er zijn enkele PC- en netwerkvereisten. Onze erkende MPS-partners kunnen u hierbij adviseren.
Ontdek het verschil met Brother MPS

Betaalformules op maat 

Brother biedt u diverse mogelijkheden om uw afdrukproces te financieren. Ongeacht de formule kunt u steeds rekenen op:

 • Levering van toestellen en verbruiksartikelen
 • Installatie van toestellen
 • Herstellingen en ondersteuning
 • CloudMPS portal voor een overzicht van uw uitgaven en beheer van uw printers
 • Gratis recyclage van verbruiksartikelen

U heeft daarnaast de keuze of u de toestellen wenst aan te kopen of te huren. Uw verbruik kan worden gefactureerd via een pay-as-you-go formule of met een minimum volume. Voor volledig gebruiksgemak reiken wij u een all-in-formule aan waarin alles in één prijs vervat zit.

 

Vraag een offerte op maat

Hoe schakel ik over op Brother MPS? 


In 3 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

 • Onze partner zal uw huidige printerpark en afdrukbehoeften beoordelen en u een aanbeveling geven over een voordelige oplossing die het beste bij u past.
 • Deze partner zal u vervolgens begeleiden bij de installatie en implementatie van eventuele veranderingen.
 • Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige afdrukoplossing.