Brother
  1. Home
  2. Printoplossingen
  3. Afdrukbeheer
  4. Managed Print Services
Managed Print Services (MPS)

Managed Print Services (MPS)

Bespaar op uw afdrukkosten

Met Managed Print Services wordt alles voor u geregeld: van levering en installatie van de hardware tot het beheer en leveren van verbruiksartikelen en onderhoud. Zo kunt u zich concentreren op wat belangrijk is en efficiënter werken. 

Vraag hier uw gratis offerte op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw afdrukkosten.

Ontdek het verschil

Met onze Managed Print Services (MPS) bieden wij u een eenvoudige en efficiënte manier om uw zakelijke afdruktaken te regelen.

  • U heeft geen omkijken meer naar uw printers en bevoorrading van verbruiksartikelen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw eigen werkzaamheden.
  • Niet alleen houdt u met MPS uw afdrukkosten zeer laag, u heeft ook een een volledig overzicht over uw uitgaven.
  • Mocht er wat mis gaan, dan kunt u rekenen op onze uitstekende ondersteuning ter plaatse.

Hoe kan MPS u helpen?

Voor veel bedrijven is het installeren en beheren van een printerpark een dure en lastige taak. Met ons Managed Print Services (MPS) programma biedt Brother u een aantal concrete voordelen om deze klus makkelijker en goedkoper te maken.

Ontdek de 7 voordelen van MPS

Flexibele betaalformules

Brother biedt u diverse mogelijkheden om uw afdrukproces te financieren. Zo kunt u de toestellen aankopen of huren en kiezen tussen facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

Kies een formule op maat

Overstappen op MPS

In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

Schakel over in 4 stappen

FAQ - Vaak gestelde vragen

Brother MPS biedt contracten aan met een looptijd van 3, 4 of 5 jaar.
De vaste kosten zijn de huur- en servicekosten over de looptijd van het contract. De variabele kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid afdrukken die u maakt: u betaalt alleen voor wat er is afgedrukt. De vaste kosten zullen per kwartaal worden gefactureerd (bijvoorbeeld: 3 jaar = 12 kwartaalbetalingen). Variabele kosten zullen ieder half jaar worden gefactureerd.
Een clicktarief is de kost voor iedere pagina die wordt afgedrukt. Er is een vaste prijs voor zwart-wit pagina's en een vaste prijs voor kleurenpagina’s.
Een van de belangrijkste voordelen van Brother MPS is dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk afdrukt. Er is geen minimum aantal pagina’s vereist.
Voor Brother MPS zijn diverse kleuren- en zwart-witlaserprinters en all-in-ones met netwerkmogelijkheden beschikbaar.
Er zijn enkele PC- en netwerkvereisten. Onze erkende MPS-partners kunnen u hierbij adviseren.

Ondernemingen hebben vaak geen idee over hun afdrukkosten, die veel hoger zijn dan nodig. Met Brother MPS kunnen ze tot 30% besparen.

Frank Van de Velde - Solutions Manager Brother Belgium
Brother MPS Managed Print Services