Brother
  1. Home
  2. Printoplossingen
  3. Afdrukbeheer
  4. BRAdmin
BR Admin

BRAdmin


Met de gebruiksvriendelijke BRAdmin software kunt u vanaf uw computer alle Brother toestellen opvolgen die met uw netwerk verbonden zijn.

Bekijk de status van al uw printers in één oogopslag

BRAdmin is gratis software beschikbaar voor ieder Brother toestel met netwerkmogelijkheden. Nadat u de tool heeft geïnstalleerd, krijgt u een volledig overzicht van alle toestellen die op het netwerk zijn aangesloten.

U krijgt live meldingen van problemen, zoals een laag inktniveau of een lege papierlade. U kunt er ook voor kiezen om deze statusmeldingen per e-mail te ontvangen. Daarnaast ziet u ook meteen hoeveel pagina's een toestel heeft afgedrukt en zijn locatie.

Voor snel en eenvoudig beheer raden we u BRAdmin Light aan. Wenst u meer geavanceerde mogelijkheden over uw printers en netwerk, dan is BRAdmin Professional de beste keuze. Beide tools zijn gratis te downloaden vanaf het Brother Solutions Center.

 

Naar het Brother Solutions Center

Het programma Brother BRAdmin Light is ontworpen voor gebruik onder Microsoft® Windows®. Met behulp van BRAdmin Light kunnen bepaalde netwerkinstellingen worden gewijzigd.
 
Meer info
Met het programma BRAdmin Professional beheert u uw netwerkproducten van Brother kunt beheren. Het kan tevens worden gebruikt om de status van andere netwerkafdrukapparatuur weer te geven die het SNMP-protocol ondersteunt.

 

Meer info

Voordelen

  • Krijg een volledig statusoverzicht van al uw toestellen
  • Ontvang live updates van problemen als laag inktniveau en lege papierlade
  • Beheer de instellingen van een toestel, waar zich dat ook bevindt
  • Upgrade de firmware van een toestel
Informatiecentrum

Informatiecentrum

Verken onze case studies, white papers, instructievideo's en productbrochures.