Brother
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. PT-P300BT CUBE

PT-P300BT P-touch CUBE

Labelprinter met Bluetooth

€ 59,00 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 48,76 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
Zoek een verdeler

Compatibel met

  • Bluetooth

De P-touch CUBE (PT-P300BT) is een compacte, stijlvolle labelprinter die via Bluetooth verbinding maakt met uw smartphone of tablet. Met de gratis applicatie P-touch Design&Print (download voor iOS en Android) ontwerpt u labels voor tal van toepassingen.

Maak creatieve en kleurrijke labels in tal van formaten en kies uit meer dan 1000 symbolen en emoticons, 23 lettertypen en 61 kaders. De gelamineerde labels zijn bijzonder duurzaam. U gebruikt ze zonder problemen in uw koelkast/vriezer, vaatwasmachine, tuin, schuur, of waar dan ook bij u thuis. 

Belangrijke kenmerken

  • Ontwerp duurzame en kleurrijke labels tot 12mm breed
  • Print gepersonaliseerde boodschappen op stoflinten voor geschenken
  • Identificeer de kledij van uw kinderen met instrijk-naamlabels
  • Eenvoudige configuratie via de Bluetoothverbinding van uw smartphone of tablet en gratis app
  • Voeg tekst, emoticons, kaders en symbolen toe aan uw labels | Optionele adapter
  • Garantie 2 jaar Collect&Return

Overview

Brother PT-P900W label printer on desk

Stijlvolle labelprinter voor gebruik in en om het huis

Dankzij het compacte en moderne design is de P-touch CUBE perfect geschikt voor gebruik bij u in huis. Maak labels voor in de keuken, het thuiskantoor, de garage en de tuin. Of gebruik de labelprinter voor het personaliseren van geschenken, het labelen van kleding en/of schoolspullen van uw kinderen.

Ontworpen voor Android en Apple

De P-touch Design&Print app is gratis verkrijgbaar voor Android en Apple smartphones en tablets. Deze app biedt vele ideeën voor het maken van labels in en om het huis. De Brother P-touch Design&Print app is zeer gemakkelijk in gebruik en maakt het ontwerpen van labels tot een leuke activiteit waarvan de hele familie kan profiteren. U kunt de app downloaden via de app store van uw mobiele apparaat.


Eenvoudig verbinden via Bluetooth

Er is geen ingewikkelde installatie via uw thuisnetwerk of Wi-Fi verbinding nodig. Via de app en de Bluetooth verbinding zoekt u gewoon naar de P-touch CUBE labelprinter. Er zijn slecht een paar seconden nodig om verbinding te maken zodat u direct labels kunt printen.

 


Tal van toepassingen

Maak handige labels voor opslagboxen, diepvriesbakken, planken, stekkers, adapters, ringbanden, schoenendozen, kinderkleding, schoolspullen, speelgoeddozen en nog veel meer. De gelamineerde en slijtvaste labels kunnen ook gebruikt worden in de tuin, de garage of de schuur voor het markeren van gereedschap, opbergbakken, schakelaars en plantstokken. De labelprinter is ook zeer geschikt voor het personaliseren van geschenken en voor decoratie.

Labels in diverse kleuren en formaten

Er is een ruime keuze aan zelfklevende labels in diverse kleuren en formaten beschikbaar. Er zijn ook tapes met leuke dessins en lint voor het personaliseren en creatief decoreren van cadeautjes. Met de instrijk-textieltape kunnen katoenen kledingstukken worden voorzien van een label, ideaal voor school- of werkkleding.  Met al deze mogelijkheden is de P-touch CUBE een handig en onmisbaar hulpmiddel binnen voor thuis.


Waterproof P-touch laminated label tested to the extreme

P-touch gelamineerde labels - ontworpen voor duurzaamheid

In tegenstelling tot standaard labels, zijn Brother P-touch gelamineerde TZe tapes opgebouwd uit zes verschillende lagen. Dit resulteert in een dun, supersterk label. De thermische transfer inkt bevindt zich tussen twee beschermende PET lagen (polyester film), waardoor de tekst wordt beschermd tegen de gevolgen van water, slijtage, extreme temperaturen, chemicaliën en zonlicht. TZe-tapes zijn getest onder zeer extreme omstandigheden, zodat u verzekerd bent van een professioneel kwaliteitslabel dat ontworpen is om zeer lang mee te gaan.


Specificaties

Functies en specificaties

Maximale tapebreedte (mm) 12
Gebruikstype Thuis
Batterij 6 x AAA (LR03) Alkaline
Type snijeenheid Vol
Technologie Thermische overdracht
Breedte 3.5, 6, 9, 12mm
Type TZe-tape
Bluetooth Ver 2.1 EDR Class 2
Afmetingen 115mm (B) x 61mm (D) x 115mm (H)
Gewicht 0.38 kg
Tapecassettes Tze-tape 12mm zwart op wit (4m)
Garantiekaart Ja
Installatiehandleiding Ja
Ondersteund Voor Android en iOS App voor smartphones & tablets: gratis applicatie Design&Print kunt u printen vanaf uw smartphone of tablet
Inhoud downloaden van Brother-cloud Ja
Lettertypen 23 Brother fonts plus OS geïnstalleerde fonts
Kaders 51
Afdrukstanden labels Horizontaal, Verticaal
Tapekleurdetectie Ja
Tapeformaatdetectie Ja
Tekenstijlen Vetgedrukt, Cursief
Netspanningsadapter Type AD24ES (optioneel / niet meegeleverd)
Garantie 2 jaar Collect&Return (enkel geldig in België en Groothertogdom Luxemburg)

Verbruiksartikelen

Accessoires