Ontmoet de mono lasers.

Mogelijkheden die u niet had verwacht

Binnen de nieuwe mono laser reeks van Brother bestaat er een oplossing voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties. Elk model biedt een uniek specificatieniveau waardoor iedereen nu grote afdrukvolumes kan verwerken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Ontdek de modellen tot € 240 Cashback

Meer controle over de IT-omgeving

  • Softwareoplossingen op maat kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd
  • Software draait op de server en kan vlot worden geïmplementeerd op meerdere toestellen
  • Meerdere documenten van verschillende gebruikers kunnen worden verwerkt dankzij een groot maximaal geheugen van 1GB
  • Een groot aantal veiligheidsprotocollen waaronder IPsec worden ondersteund
Minder afdrukkosten en verspilling

  • Zuinige inboxtoners tot 12.000 pagina's en optionele toners met ultrahoog rendement tot 20.000 pagina's
  • Near field communication (NFC) zorgt voor een betere beveiliging van uw documenten en vermindert verspilling door alleen "pull printing" afdrukopdrachten uit te voeren
Efficiëntere workflow

  • Voer handelingen snel en gemakkelijk uit dankzij het 12,3cm grote aanraakscherm
  • Druk tot maar liefst 10.000 pagina's per maand af - ideaal voor kantoren die grote afdrukvolumes moeten verwerken
  • Scan tot 50ppm enkelzijdig en 100ppm dubbelzijdig met een automatische documenttoevoer (ADF) van 80 vellen

Flexibele afdrukoplossingen

De afdrukoplossingen van Brother zijn specifiek bedacht om het leven op de werkvloer vlotter en aangenamer te doen lopen. Wij bieden een reeks eenvoudige afdrukoplossingen aan om uw bedrijfsefficiëntie te verhogen en uw beheerskoten te verlagen.


Professionele bedrijfsoplossingen


PrintSmart Cost Control

U krijgt een volledig overzicht over uw printergebruik en afdrukgedrag via een gebruiksvriendelijke interface waarmee u ook kunt rapporteren. Zo krijgt u meer controle over uw afdrukkosten en wordt de workflow geoptimaliseerd.


PrintSmart Secure Pro

PrintSmart Secure Pro bouwt verder op de functies die PrintSmart Cost Control biedt. IT-medewerkers kunnen de afdrukbeveiliging verhogen via "pull printing" en "secure release". Daarnaast behoren ook mobiel afdrukken en uitgebreidere scanopties tot de mogelijkheden.


PrintSmart Mobile

Via een afdrukloplossing in de cloud kunnen uw werknemers en bedrijfsgasten eenvoudig, snel en veilig afdrukken vanaf hun mobiel toestel. Dit is ideaal voor bedrijven met mobiele teams of met een "Bring Your Own Device" (BYOD) beleid.


Managed Print Services

Managed Print Services (MPS) van Brother is de gemakkelijke oplossing om de productiviteit te verhogen en uw budget te stroomlijnen. Zo kunt u de hardware kopen of huren en betaalt u 'per click' voor uw verbruik.

Nu nóg betrouwbaarder op elk gebied.

De nieuwe mono lasers komen tegemoet aan de noden van bedrijven met hoge afdrukvolumes tot 10.000 pagina's per maand. Voor nog meer flexibiliteit in papierverwerking kunt u uw printer volledig zelf samenstellen dankzij de optionele papierlades, ladetoren en mailboxen. De nieuwe reeks heeft een langere levensduur en is bestand tegen de hoge belasting op drukke kantoren. Voor een efficiëntere workflow kunt u rekenen op de automatische documenttoevoer (ADF) van 80 vellen. Zo scant u moeiteloos tot 100ipm dubbelzijdig, rechtstreeks naar uw documentbeheersysteem.