Brother logo
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. QL-1060N

QL-1060N

De labelprinter voor het afdrukken van brede labels via een netwerk

€ 279,00 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 230,58 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
Zoek een verdeler

De QL-1060N biedt het beste van twee werelden: op een beproefde en praktische manier labels afdrukken en tegelijkertijd profiteren van de productiviteitsvoordelen van een netwerkverbinding.

Belangrijkste functies

  • Geschikt voor netwerk - deel met een groot aantal gebruikers
  • Maakt labels tot 102 mm breed
  • Hoogwaardige afdrukresolutie van 300 dpi
  • Ingebouwd automatische snijeenheid
  • Gemakkelijk te verwisselen labelrollen. Met meegeleverde software voor labelontwerp
  • Waarborg 2 jaar On-Site

Overzicht

LABEL SOLUTIONS – SOFTWARE DEVELOPMENT KIT


QL-1060N professionele netwerklabelprinter

De Brother QL-1060N heeft een ingebouwde Ethernet-aansluiting en kan daardoor heel eenvoudig door meerdere personen worden gebruikt. Hij is tevens uitgerust met een printkop van 102 mm waarmee perfecte barcodes en verzendlabels kunnen worden gemaakt. Bovendien beschikt deze printer over een automatische snijeenheid voor intensief gebruik; de perfecte oplossing voor toepassingen in vele verticale markten. De Brother™ QL-1060N maakt maximaal 69 standaard adreslabels per minuut met een resolutie van 300 dpi en combineert een snel en professioneel resultaat met het gebruiksgemak en de lage onderhoudsbehoefte van direct thermisch afdrukken.

Wordt geleverd met P-touch Editor, de krachtige maar gebruiksvriendelijke labelontwerpsoftware die drie werkmodi ondersteunt. Snap-modus: eenvoudig invoegen van afbeeldingen via schermopnames. Modus Express: snel of op instapniveau labels maken. En modus Professional: gecompliceerde labels of labels op expertniveau maken. De software bevat tevens een reeks ingebouwde protocollen voor barcodes. Daarbij komen nog de netwerkbeheertools van Brother, waarmee u de QL-1060N gemakkelijk kunt integreren en beheren in elk netwerk, zodat deze labelprinter een ideale netwerkoplossing is.

Verbruiksartikelen en accessoires

Wij hebben 0 producten gevonden