Skip Navigation

België - Nederlands | Global NetworkMain Content

          Originele Brother-producten  |  Inkjet  |  Laser

 

Originele Brother-verbruiksproducten

Originele Brother-

verbruiksartikelen

Tips voor een optimaal gebruik van uw Brother-toestel

 

Waarom originele verbruiksproducten?

Brother stelt alles in het werk om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het gebruik van uw Brother-toestel. Wij informeren u daarom graag over de voordelen van onze originele producten.

Wij laten u kennismaken met onze innovatieve ontwerpen en precisietechniek, op basis waarvan wij de inkt en toner maken die u een uitstekend resultaat bieden bij het gebruik van uw Brother-toestel.

 

 

Brother-kwaliteit

Wij streven naar kwaliteit. Daarop worden wij immers beoordeeld. Het voortdurend streven naar kwaliteit blijkt uit de enorme Research & Development van Brother, gericht op het maken van betere producten en leveren van betere prestaties in het algemeen.

 

De kwaliteit van onze verbruiksartikelen moet gelijke tred houden met onze afdruktechnoloogie, die technisch steeds geavanceerder  wordt. De  Brother-verbruiksartikelen zijn specifiek voor onze producten ontworpen met een hoogwaardige kwaliteit als resultaat. Geen origineel Brother-verbruiksproduct? Geen Brother-kwaliteit!

Profiteer van Brothers Research & Development

Alle originele Brother-verbruiksartikelen zijn ontworpen als onderdeel van een compleet afdruksysteem en zijn getest met het oog op optimale prestaties en een degelijke bescherming van uw apparatuur.

 

a satisfied Brother Customer

Onze uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van toner en inkt heeft geleid tot specifieke inkt- en tonerformules en -samenstellingen.

 

Deze formules voldoen aan delicate specificaties en specifieke gebruiksvereisten voor uw Brother-toestel.

 
Wat gebeurt er als ik namaak gebruik?

Niet-originele of bijgevulde Brother-verbruiksartikelen kunnen aanvankelijk voordelig lijken. Het gebruik ervan kan evenwel leiden tot verminderde printkwaliteit.

 
 
Klik hier
voor info over
inkjettechnologie
 
Klik hier 
voor info over
lasertechnologie

Copyright © 1998-2014, Brother International Belgium NV. Alle Rechten Voorbehouden (All Rights Reserved)