Brother logo
  1. Home
  2. Faxen
  3. FAX-8360P

FAX-8360P

Zwart-witlaserfax

€ 518,28 Verkoopadviesprijs incl. taxen € 428,33 Excl. btw € 0,05 (incl. recupelbijdrage)
Zoek een verdeler

Met een 33.600-bps modem voor faxverzendingssnelheden van ongeveer 3 seconden combineert de FAX-8360P een reeks kwalitatief hoogwaardige functies voor faxen en kopiëren met efficiënte innovaties voor superieure communicatie-oplossingen in elk kantoor.

Belangrijkste functies

  • Hoogwaardige laserfax met optionele tonercartridge met hoog rendement voor lagere afdrukkosten
  • Bespaar tijd en sla tot 232 veelgebruikte faxnummers op
  • Een ontvangstgeheugen tot maar liefst 500 pagina’s voor gemoedsrust - als het papier in de fax op is, slaat het apparaat ontvangen faxen op in het geheugen
  • Papierlade 250 vel / ADF 30 vel
  • 2 jaar Collect&Return (enkel geldig in België en Groothertogdom Luxemburg)

Overzicht

Brother FAX-8360P Zwart-witlaserfax

De FAX-8360P kan dankzij een Super G3 faxmodem met 33,6 kbps documenten sneller faxen met een gereduceerde overdrachtsnelheid, waardoor de kantoorefficiency wordt verhoogd en de overdrachtskosten worden verlaagd.

Faxen worden verzonden in een kwaliteitsopmaak dankzij de 64 grijstinten en de Super Fine-functie die geen enkele moeite heeft met kleine letters en dunne lijntekeningen.

De faxnummers van de belangrijkste contactpersonen, klanten en leveranciers kunnen worden geprogrammeerd in het uitgebreide geheugen van het apparaat met de 32 voorgeprogrammeerde nummertoetsen en de 200 opslagplaatsen voor snelkiesnummers, zodat veelgebruikte nummers snel kunnen worden gekozen.