Kofax VRS Elite

Kofax VRS Elite is een gepatenteerde software voor beeldverbetering en –perfectie. Het verbetert de scanproductiviteit, de beeldkwaliteit voor nauwkeurige Optische karaktererkenning (OCR) en vermindert de scanvoorbereidingstijd.

 

 

Verhoog de OCR-nauwkeurigheid en verminder de scanvoorbereidingstijd

Naast de verbeterde scanfunctionaliteit bieden onze scanners* ook geavanceerde beeld- en drivermogelijkheden dankzij de Kofax VRS Elite-compatibiliteit. Dit is een nieuwe technische verbetering die de OCR-nauwkeurigheid verhoogt, de voorbereidingstijd vermindert en de gescande beeldinhoud verbetert bij gebruik van deze Kofax VRS Elite-scanners.


Kofax

Verbeter uw scanprestaties en de beeldverwerkingsapplicaties met Kofax.

De Kofax-software past automatisch de juiste scannerinstellingen toe voor specifieke documenten, onderzoekt de documenten en verbetert gebreken teneinde gescande beelden van hoge kwaliteit te leveren. Deze functies zijn essentieel voor het modern dagelijks gebruik van digitale documenten die vaak gedeeld moeten worden met afdelingen en organisaties of verwerkt voor gebruik in een databanksysteem, zoals boekhouding- of ERP-systemen.

 

 

Ons scannergamma* is compatibel met deze geavanceerde technologie; dit zorgt voor eenvoudige integratie met één van de toonaangevende ontwikkelaars van scansoftware en -systemen.

 

OCR biedt machine-leesbare tekst uit gescande afbeeldingen. Dit is handig voor het creëren van TIFF- en PDF-documenten die automatisch geïndexeerd kunnen worden en/of doorzocht met trefwoorden. OCR-tekstinhoud kan snel gelezen worden en/of nauwkeuriger indien duidelijk leesbaar. OCR wordt ook gebruikt bij het integreren van gescande documenten in een professionele software, zoals boekhoudkundige en logistieke programma’s, gezien duidelijk gescande informatie beter kan begrepen worden door programma’s van derden.

 

*Enkel voor de geselecteerde modellen. Bekijk de gedetailleerde specificaties. 


ONDERSTEUNDE SCANNERS

Voordelen

  • Verbeterde OCR-nauwkeurigheid (Optische karakterherkenning).
  • Scaninhoud wordt doeltreffend vastgelegd waardoor documenten eenvoudig kunnen gearchiveerd en gevonden worden.
  • Lagere scanvoorbereidingstijd.

Voor meer info, surf naar www.kofax.com/vrs-virtualrescan