iPrint&Label

Brother iPrint&Label

iPrint&Label is een gratis app van Brother waarmee u labels kunt ontwerpen en afdrukken met uw mobiele Apple iOS- en Android-apparaten. Druk labels direct vanaf uw apparaat af zonder een printerstuurprogramma te hoeven downloaden - open eenvoudigweg de app en deze zal automatisch ondersteunde apparaten detecteren op uw draadloze netwerk, waarmee u uw labels kunt afdrukken met één druk op de knop.


Labels maken

Ontwerp en druk labels snel en eenvoudig af rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat. Naast de mogelijkheid om een eenvoudig label te maken door uw tekst te typen en af te drukken, heeft de iPrint&Label-app ook andere functies om verschillende typen of stijlen labels te maken:

  • Kies het lettertype, de lettertypestijl en de grootte van uw tekst.
  • Veel ingebouwde sjablonen voor het makkelijk creëren van adreslabels, labels voor bestandmappen, labels voor bezittingen en naamplaatjes.
  • Vooraf ontworpen grafische labels voor bewegwijzering – selecteer eenvoudigweg een categorie uit de verjaardagbanners, gebouw/faciliteit, evenementplanning en verpakkingsverzending om vooraf ontworpen labels te bekijken en af te drukken.
  • U kunt foto’s of andere grafische beelden vanaf uw mobiele apparaat selecteren, bijsnijden en vervolgens afdrukken.
  • Sla uw meest gebruikte labels op om deze in de toekomst snel te kunnen selecteren en afdrukken

 


Verbindingsmogelijkheden

iPrint&Label van Brother werkt via uw bestaande draadloze netwerk voor verbinding met uw Brother-labelprinter zonder dat u printerstuurprogramma’s hoeft te downloaden. De app detecteert automatisch uw compatibele apparaat.

 

Foto’s

Foto’s, logo’s of andere grafische beelden afdrukken vanaf uw fotoalbums gaat snel en eenvoudig. Selecteer eenvoudigweg het beeld dat u wilt afdrukken in uw fotoalbum om dit draadloos te versturen naar uw Brother-labelprinter. Daarnaast kunnen iOS-gebruikers ook foto’s rechtstreeks vanaf hun camera afdrukken.


Compatibele modellen

iPrint&Label is compatibel met de volgende Brother-labelprinter:

 

 

Download iPRINT&LABEL VOOR ANDROID Download VOOR IOS BEKIJK DE VIDEO OVER APP OP YOUTUBE